Geef je kleine meid een sprookjesachtige dag met een prachtige prinsessenjurk!

Geef je kleine meid een sprookjesachtige dag met een prachtige prinsessenjurk!

Kleine meisjes hebben een ruime fantasie, en dromen vaak over hoe het zou voelen om een échte prinses te zijn! Door verhalen over sprookjesprinsessen en films met prinsesjes in mooie prinsessenjurken, raakt jouw kleine meid geïnspireerd. Laat jouw dochter eens ervaren hoe dit is en geef haar een prachtige prinsessenjurk! Bekijk ons ruime assortiment prinsessenjurken en prinsessen accessoires, er zit vast iets bij wat jouw meisje laat stralen!

Welke prinsessenjurk wordt het?

De keuze uit verschillende prinsessenjurken is enorm! Ga voor een klassieke prinses jurk die lang en roze is, of kies voor een kortere variant in een andere kleur. Bijvoorbeeld paars of ga voor een prinsessenjurk met groene tinten en maak van je kleintje een bosprinses! De kleinste maat waarin we prinsessenjurken verkopen is maat 74, dus zelfs de allerkleinsten kunnen meedoen aan het verkleedfestijn! Kies samen met je dochter een mooie jurk uit, of bepaal zelf welke ze het leukste zal vinden en doe de jurk cadeau!


Kies een Disney Prinsessenjurk!

Heb je een dochter die helemaal fan is van Disney films? Geef haar dan een jurk waarin ze haar favoriete Disney prinses kan zijn! Denk bijvoorbeeld aan een Sneeuwwitje jurk, een Frozen prinsessenjurk of de jurk van Belle uit Beauty and the Beast! Letterlijk in de huid kruipen van je grote idool en prinsesje spelen in een prachtige jurk, welk meisje wil dat nu niet?


Een prinsessenkroon en andere accessoires

Met alleen een prinsessen verkleedjurk ben je er natuurlijk nog niet! Een prinsessenkroon maakt de look helemaal af! Kies voor een zilverkleurig kroontje, of kies er juist eentje met verschillende kleuren die lekker opvalt! Een prinsessenstaf en een roze tasje maken de outfit nog mooier. Je kleine meid zal zich een echt prinsesje voelen met al die spulletjes om haar heen.


Geef je een meiden feestje? Ga dan voor prinsessen versiering!

Een kinderfeestje op de planning staan? Ga voor leuke prinsessen versiering om het feestje extra betoverend te maken! We hebben onder andere prinsessenborden, tafelkleden, slingers en ballonnen in het assortiment. Allemaal roze, versierd met glitter en super meisjesachtig! Tover je huis in een keer om in het paleis van een prinses en het feestje wordt vast onvergetelijk!


Ook volwassen prinsessenjurken!

Wil je zelf stiekem ook wel mee doen? Ook in volwassen maten hebben we een groot aanbod prinsessen kleding! Kies de jurk van je dromen uit en doe even net of je een échte prinses bent. Bestel voor je dochter ook een jurk en maak er samen een echte meiden prinsessendag van!


Bekijk ons ruime assortiment prinsessenjurken!

Op onze uitgebreide website vind je meer dan 100 verschillende soorten prinsessenjurken! Daar moet wel een jurk tussen zitten die jij mooi vindt! Bekijk de ruime keuze en bestel de prinsessenjurk van je dromen! Profiteer van onze supersnelle levering en heb je jurk de volgende dag al in huis. Liever nog dezelfde dag? Ook Sameday delivery behoort tot de mogelijkheden, geniet dan dezelfde avond nog van jouw prinsessenjurk!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.